N.a.v. de laatste persconferentie hanteren wij het volgende beleid:

De opleidingslessen en cursussen worden tot, in ieder geval, half april volledig online verzorgd.
Daarna, hopelijk weer, als onderstaand:

 * De opleidingslessen  en cursussen worden zowel klassikaal als online gegeven. We leggen de nadruk op de online lessen. 

Breng je een bezoek aan ons kenniscentrum dan zal dit uiteraard volledig volgens de RIVM richtlijnen zijn dus o.a. zonder klachten welke op COVID-19 kunnen duiden, met voldoende afstand en in de ontvangstruimte een mondkapje. Zit je op je plaats kan het kapje af.

Vragen?  Stuur een berichtje naar chantal@silverlinde.com. Of bel ons even als je dat prettiger vindt op (076) 54 24 688.

 

* De Silverlinde praktijk biedt, zoals voorheen ook al het geval was, de mogelijkheid tot online of live consult. Kom je fysiek naar onze praktijk dan ben je zeer zeker van harte welkom .Wij kiezen er dan voor je te vragen om slechts met 1 persoon te komen en ook een mondkapje mee te nemen voor de momenten dat we- bijvoorbeeld bij onderzoek – de 1,5 meter niet geheel kunnen waarborgen. Heb je vragen of wil je even overleggen wat de beste route is? Neem even contact met ons op silverlindepraktijk@silverlinde.com