Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Margriet Cremers Dudok-van Heel

Margriet Cremers is al jarenlang het gezicht van Silverlinde.
Naast veterinair natuurgeneeskundig therapeut in Dierenpraktijk Silverlinde is zij schrijfster van diverse boeken over dieren, vakdocent Aromatherapie, Diergedrag en Bachtherapie bij de Silverlinde opleidingen.

Kristina van der Kuur

Kristina van der Kuur is assistent van de praktijk. Zij maakt de afspraken en heeft het klantcontact via telefoon en mail. Op de achtergrond regelt ze de productvoorraad en de bestellingen.

Floor Zeegers

Floor Zeegers is ondersteunend dierenarts in de praktijk van Silverlinde. Tevens is zij eigenaar van Dierenkliniek Duinoord in Den Haag. Een veterinaire kliniek voor gezelschapsdieren (honden, katten en vogels) Ook geeft Floor les bij instituut Silverlinde, als vakdocent voedingsleer.

Peter Klaver

Peter is ondersteunend dierenarts in de praktijk van Silverlinde.
Daarnaast is hij algemeen dierenarts met extra ervaring op het gebied van kleine huisdieren en exoten, tevens is hij eigenaar van de Klaver4dieren veterinaire kliniek in Dodenwaard en praktiseert vanuit deze kliniek.
Peter is voormalig docent aan de faculteit diergeneeskunde Utrecht en al vele jaren docent medisch en docent voeding bij Instituut Silverlinde.

Sandra van den Berg

Sandra is al meer dan 25 jaar werkzaam bij Silverlinde. Zij is werkzaam als humaan therapeut bij Silverlinde. Sandra heeft verscheidene opleidingen gevolgd waaronder NLP en systemisch werken. Familie- en organisatie opstellingen, maar ook de opstelling van een (huis) dier zijn, naast coaching, haar belangrijkste werkzaamheden in de praktijk.

Rosalie van Eck

Rosalie is humaan- en paraveterinair dierenfysiotherapeut. Haar streven is om haar patiënten zo los- en vrij mogelijk te laten bewegen. Hierbij is zij gespecialiseerd in triggerpoint therapie, dry needling, fascie mobilisatie en bindweefselmassage. 

Icoontje van SilverlindeAfspraak maken?

Neem dan nu contact met ons op!

Telefoon076 54 24 688
E-mailpraktijk@silverlinde.com