Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Margriet Cremers Dudok-van Heel

Margriet Cremers is al jarenlang het gezicht van Silverlinde.
Naast veterinair natuurgeneeskundig therapeut in Dierenpraktijk Silverlinde is zij schrijfster van diverse boeken over dieren, vakdocent Aromatherapie, Diergedrag en Bachtherapie bij de Silverlinde opleidingen.

Kristina van der Kuur

Kristina van der Kuur is assistent van de praktijk. Zij maakt de afspraken en heeft het klantcontact via telefoon en mail. Op de achtergrond regelt ze de productvoorraad en de bestellingen.

Floor Zeegers

Floor Zeegers is ondersteunend dierenarts in de praktijk van Silverlinde. Tevens is zij eigenaar van Dierenkliniek Duinoord in Den Haag. Een veterinaire kliniek voor gezelschapsdieren (honden, katten en vogels) Ook geeft Floor les bij instituut Silverlinde, als vakdocent voedingsleer.

Sandra van den Berg

Sandra is al meer dan 25 jaar werkzaam bij Silverlinde. Zij is werkzaam als humaan therapeut bij Silverlinde. Sandra heeft verscheidene opleidingen gevolgd waaronder NLP en systemisch werken. Familie- en organisatie opstellingen, maar ook de opstelling van een (huis) dier zijn, naast coaching, haar belangrijkste werkzaamheden in de praktijk.

Icoontje van SilverlindeAfspraak maken?

 

Telefoon076 54 24 688
E-mailpraktijk@silverlinde.com