Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Kromsnavel consult

Silverlinde heeft veel ervaring met het inzetten van natuurgeneeskunde bij kromsnavels. Zelf hebben we ook twee hele gezellige geelhoofd amazone papegaaien genaamd Co en Lorra. Ze zijn een bron van inspiratie en gezelligheid.

Consult bij Silverlinde

Als uw vogel naar onze praktijk kan komen heeft dat onze voorkeur. Hier hebben we alle ruimte om uw dier te observeren. Silverlinde kan gedragsproblemen, maar ook fysieke problemen, vaak helpen te verminderen of oplossen door vanuit de natuurgeneeskundige richting te werken. Uiteraard waar nodig in samenspraak met dierenarts Peter Klaver.

Een preventie consult kan zeker ook voor vogels, zinvol zijn. Tijdens dat consult kunnen uitgebreid vragen worden gesteld over de begeleiding van gezondheid en welzijn.

Consult op afstand

Soms komt het wel voor dat het niet mogelijk is om met uw kromsnavel naar onze praktijk te kunnen komen.
Ook voor deze situatie bieden we een geschikte oplossing voor u.

We kunnen met onze bioresontantie apparatuur een veermeting doen. Na aanleiding daarvan zal aansluitend een telefonisch consult volgen. De bioresonantie geeft ons inzichten, nog geen conclusie. Met deze inzichten gaan we met u in gesprek om zoveel mogelijk informatie te koppelen aan de gegevens van de meting. Daarmee ontstaat een conclusie en bespreken we met elkaar de best passende route.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vindt u het prettig nog het een en ander toegelicht te krijgen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 076 – 54 24 688 of per mail via praktijk@silverlinde.com 

Tarieven

Consult bij Silverlinde: € 87,-
inclusief uitgebreid verslag van het consult en het besproken advies traject
Veer meting en telefonisch consult: € 65,-

Icoontje van SilverlindeAfspraak maken?

Neem dan nu contact met ons op!

Telefoon076 54 24 688
E-mailpraktijk@silverlinde.com

Een passende behandeling voor uw dier?
Wij staan voor u klaar!