Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Kromsnavel consult

Silverlinde heeft veel ervaring met het inzetten van natuurgeneeskunde bij kromsnavels. Zelf hebben we ook twee hele gezellige geelhoofd amazone papegaaien. Ze zijn een bron van inspiratie en gezelligheid.

Consult bij Silverlinde

Als uw vogel naar onze praktijk kan komen, heeft dat onze voorkeur. Hier hebben we alle ruimte om uw dier te observeren. Silverlinde kan gedragsproblemen, maar ook fysieke problemen, vaak helpen te verminderen of oplossen door vanuit de natuurgeneeskundige richting te werken. Uiteraard waar nodig in samenspraak met dierenarts Peter Klaver.

Een preventie consult kan zeker ook voor vogels, zinvol zijn. Tijdens dat consult kunnen uitgebreid vragen worden gesteld over de begeleiding van gezondheid en welzijn.

Consult op afstand

Soms komt het wel voor dat het niet mogelijk is om met uw kromsnavel naar onze praktijk te komen.
Ook voor deze situatie bieden we een geschikte oplossing voor u.

Online consult

Een online consult met beeldvorming geeft redelijk wat inzicht. Tijdens een online consult gaan wij met u in gesprek over de klacht, maar vooral ook over de aard van uw vogel, de leefomstandigheden en de algemene situatie rondom de klacht. We  vragen u om met tablet of telefoon de vogel, en specifieke details, in beeld te brengen.

Alle gegevens bij elkaar leiden tot een conclusie. Op basis van die conclusie gaan we met elkaar – eigenaar en therapeut – in overleg over de beste, en goed haalbare route.

Tarieven

Kijk hier voor de actuele consult tarieven.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vindt u het prettig nog het een en ander toegelicht te krijgen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via (076) 54 24 688 of per mail via praktijk@silverlinde.com.

Icoontje van SilverlindeAfspraak maken?

 

Telefoon076 54 24 688
E-mailpraktijk@silverlinde.com