Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Verdiepingsdag

Klik hier omtrent meer informatie over de oefenochtenden intuïtieve diercommunicatie

Communiceren met dieren

Deze dag is bedoeld voor jou, als je eerder bij Silverlinde of ergens anders een basiscursus communiceren met dieren hebt gevolgd en graag meer wilt leren en ontdekken op het gebied van communiceren met dieren. Tijdens deze verdiepingsdag gaan we veel oefenen en de verdieping opzoeken, waardoor de wereld van de diercommunicatie verder voor je opengaat!

Inhoud van de cursusdag:

  • opfrissen techniek en verdere verdieping
  • Vertrouwen vergroten in het communiceren met (eigen) dieren
  • Dieren als spiegel en leermeester
  • Werken met dieren >> hetzij via foto, hetzij door jullie meegebracht* of met dieren van Silverlinde
  • Veel ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen

  * Het meenemen van je eigen dier is prima, maar wel graag in overleg. Het is mogelijk dat je dier tijdelijk niet in het lokaal kan blijven als er teveel onrust ontstaat door zijn/haar aanwezigheid

 

Data dinsdag 8 juli 2025
Tijd 09.00 – 16.00 uur
Locatie Silverlinde – Lage Bremberg 8 – Etten-Leur
Docent Claire van ’t Hul;  Vakdocent Energetische bewustwording en Natuurgeneeskunde. Eigenaar van Animalinsight: intuïtieve diercommunicatie en natuurlijke diergezondheid. Veterinair natuurgeneeskundig therapeut, Orthomoleculair therapeut
Prijs € 140,=
Meldt u zich langer dan 6 weken voor aanvang aan dan ontvangt u 10% korting op het totale cursusbedrag.
CRKBO Silverlinde staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is daarmee BTW-vrijgesteld.
BCND Silverlinde wordt door de Vereniging van Beroepsbeoefenaars van Complementaire en Natuurlijke geneeswijzen voor Dieren (BCND) erkend als bij- en nascholingsinstituut.

 

 

 

 

Oefenochtenden intuïtieve diercommunicatie

Heb jij al eens een basiscursus voor intuïtief communiceren met dieren gevolgd en wil je je skills graag verder ontwikkelen door te oefenen? Meld je dan vooral aan om mee te oefenen. In de prachtige natuurlijke setting van de Silverlinde gaan we met een groep dierenliefhebbers oefenen met intuïtieve diercommunicatie. Door samen onder begeleiding van Claire van ’t Hul te oefenen kun je de dieren in je omgeving helpen, krijg je veel verschillende interessante en leerzame situaties aangereikt, en geef je je eigen ontwikkeling een boost!

Wat ga je doen?

Tijdens deze oefenbijeenkomsten kun je eigen hulpvragen over je dier of hulpvragen van bekenden over hun dier inbrengen. Je kan ook zonder hulpvraag mee oefenen. Met de ingebrachte hulpvragen gaan we met de groep aan de slag met intuïtieve diercommunicatie. Hoe meer hulpvragen er zijn hoe meer oefenmateriaal we hebben!

Meenemen: fysieke foto’s (of printjes) van dieren incl. bijbehorende hulpvragen, een schrift en pen. Als je een hulpvraag namens een bekende inbrengt dan is het nodig om toestemming te hebben voor het inbrengen van de hulpvraag en het delen van de foto. 

Belangrijk: De nadruk van de oefenbijeenkomsten ligt op het oefenen met intuïtieve diercommunicatie en het onderling nabespreken hiervan onder begeleiding van Claire. Er is volop ruimte voor feedback en vragen. Voel je welkom om je aan te melden!

Data *
Tijd 09.00 – 12.15 uur
Locatie Silverlinde 
Docent Claire van ’t Hul;  Vakdocent Energetische bewustwording en Natuurgeneeskunde. Eigenaar van Animalinsight: intuïtieve diercommunicatie en natuurlijke diergezondheid. Veterinair natuurgeneeskundig therapeut, Orthomoleculair therapeut.
Prijs € 140,=
Meldt u zich langer dan 6 weken voor aanvang aan dan ontvangt u 10% korting op het totale cursusbedrag.
CRKBO Silverlinde staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is daarmee BTW-vrijgesteld.
BCND Silverlinde wordt door de Vereniging van Beroepsbeoefenaars van Complementaire en Natuurlijke geneeswijzen voor Dieren (BCND) erkend als bij- en nascholingsinstituut.

 

 

 

 

Aanmelding en aanvullende informatie:

Aanmelden voor deze cursus kan via de mail: chantal@silverlinde.com of telefonisch: 076-5424688

Cursussen vinden alleen doorgang bij minimale aanmelding van 8 deelnemers, tenzij anders vermeld.

* Mocht het zo zijn dat u belangstelling heeft voor een cursus die al gegeven is, op een dag staat dat u niet kunt of die al helemaal vol zit, laat het ons dan weten:
telefoon: 076-5424688 of email: chantal@silverlinde.com.
Vaak staan nieuwe cursussen al ingepland voor het volgende seizoen, maar zijn ze nog niet verwerkt op onze website. Wij kunnen u dan wel al plaatsen op de deelnemerslijst zodat u verzekerd bent van een plaatsje.
Ook kunt u ons verzoeken contact met u op te nemen zodra we een bepaalde cursus gaan organiseren.

Icoontje van SilverlindeGeïnteresseerd?

Neem dan nu contact met ons op!

Telefoon076 54 24 688
E-mailchantal@silverlinde.com