Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Hoe goed we paarden ook verzorgen… het is bijna niet te vermijden dat er met regelmaat kleine – of grotere problemen optreden. Dit kunnen gedragsproblemen zijn of fysieke problemen.

In veel gevallen is al een en ander geprobeerd om dit op te lossen, maar met een nog onbevredigend resultaat. Dan kan een invalshoek vanuit de natuurgeneeskunde net dat ene verschil maken en je een ander inzicht geven.

Voor een consult en advies bieden wij verschillende mogelijkheden. 

Consult bij Silverlinde

Paarden die zich gemakkelijk laten laden komen graag naar Silverlinde.

Op het landgoed hebben we een ruime buitenpiste, waarin de paarden tijdens het consult los rond kunnen lopen. Ook bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van een van onze boxen. Geef vooral aan wat voor jou en je paard prettig is.  

Tijdens het consult van circa 45-60 minuten worden veel vragen gesteld, wordt het paard geobserveerd, waar nodig gelongeerd en wordt eventueel nog bioresonatie kort toegepast als diagnostisch hulpmiddel. 

Op basis van de verkregen gegevens wordt een conclusie getrokken en samen met u een advies opgesteld dat passend en haalbaar is. 

Dit advies bestaat – afhankelijk van de aard van de conclusie- over het algemeen uit maatregelen, middelen en eventueel een advies voor een doorverwijzing. Over het algemeen wordt na circa 6 weken een evaluatie moment afgesproken. Dit kan in veel gevallen per mail of telefonisch. 

Wil of kun je niet met je paard naar Silverlinde komen?

Wij zijn altijd bereid om mee te denken in mogelijkheden voor jouw situatie. De twee meest voorkomende mogelijkheden zijn als volgt: 

Haarmeting en telefonisch consult

Via deze manier hoeft u niet naar onze locatie te komen. U kunt contact met ons opnemen als u hier interesse voor heeft. Er wordt u dan een vragenformulier toegestuurd en samen met wat haar van uw paard, kunt u dit aan ons terugsturen. Aan de hand van de haren van uw paard kunnen wij met onze bioresonantie apparatuur een meting verrichten wat ons informatie geeft. De uitslag van deze meting wordt daarna telefonisch met u besproken en kunnen er nog wat meer gerichte vragen gesteld worden. Zo wordt het beeld van de uitslag verfijnd en daarmee de conclusie gesteld. Er wordt een advies besproken dat voor u als eigenaar en uw paard haalbaar en zinvol is.

Consult op eigen locatie

Indien meerdere paarden op dezelfde locatie, of dicht in de buurt zijn, dan kan op eigen locatie het consult worden afgenomen. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vindt u het prettig nog het een en ander toegelicht te krijgen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 076 – 54 24 688 of per mail via praktijk@silverlinde.com 

 

Tarieven

Consult bij Silverlinde: € 87,-
Haarmeting en telefonisch consult: € 65,-
Consult op uw eigen locatie: € 115,- plus reiskosten van € 0,33 per kilometer
Telefonisch overleg: € 27,50

 

 

Icoontje van SilverlindeAfspraak maken?

Neem dan nu contact met ons op!

Telefoon076 54 24 688
E-mailpraktijk@silverlinde.com

Een passende behandeling voor uw dier?
Wij staan voor u klaar!