Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Honden en katten consult

Honden en katten, dé meest populaire huisdieren in ons land. We zien ze dan ook veel bij ons in de praktijk.
De ervaring leert dat honden en katten bij ons in de praktijk geen stress ervaren. We beginnen met het stellen van vragen aan de eigenaar, waardoor het dier de gelegenheid krijgt om rustig te acclimatiseren en op het gemak los kan rondlopen in onze praktijk.

Consult bij Silverlinde

Tijdens het stellen van de vragen aan de eigenaar, en het in kaart brengen van het dier en de chronologie van de klacht, wordt het dier eventueel mild fysiek onderzocht en waar nodig wordt er met de bioresonantie nog meer informatie verzameld.

Alle informatie bij elkaar levert een conclusie en op basis van die conclusie gaan we met elkaar- eigenaar en therapeut- kijken welke aanpak sterk resultaat kan bieden en goed haalbaar is.

Advies en vervolg

Over het algemeen volstaat een eenmalig vervolg consult en kan eventuele verdere begeleiding via telefoon of email plaatsvinden.
Het kan ook zijn dat er sprake is van een advies waarvan een onderdeel bestaat uit een behandeling met bijvoorbeeld resonantie- en laser therapie. Ook maken we gebruik van de kennis van of verwijzen door naar één van onze reguliere dierenartsen.

Tarieven

Kijk hier voor de actuele consult tarieven.  

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vindt u het prettig nog het een en ander toegelicht te krijgen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via (076) 54 24 688 of per mail via praktijk@silverlinde.com

 

 

Icoontje van SilverlindeAfspraak maken?

 

Telefoon076 54 24 688
E-mailpraktijk@silverlinde.com