Duur workshop: 2 uur 

Wat mag je je verwachten van de workshop Familieopstelling voor je (huis)dier

Deze workshop is gevuld met een stukje theorie over (familie)opstellingen waarin je uitleg krijgt wat de basis is van opstellen, in welke vormen je kunt opstellen, wat het kan doen en wat voor inzichten het kan geven in het gedrag en de plek welke je huisdier inneemt. Na de theorie gaan we in de praktijk ervaren hoe het voelt en wat het voor je kan betekenen. Middels een opstelling met mensen als representanten (ook voor het dier wordt een mens opgesteld) kun je naast de huidige leefsituatie van het dier ook zijn/haar systeem van herkomst opstellen.

Hierdoor krijg je een  uniek inkijkje in de gevoels/energie wereld van je dier waardoor je inzichten krijgt die in het dagelijkse leven onzichtbaar zijn. Het biedt een mogelijkheid om onverwerkte gebeurtenissen te verwerken en kan ervoor zorg dragen dat je door de nieuwe inzichten anders met je dier om kan gaan waardoor gedragsverandering mogelijk wordt.

Middels het opstellen van je dier en de mensen dieren om hem/haar heen krijg je een beeld en informatie wat een heel ander inzicht geeft en handvatten kan bieden om het  gedrag beter te begrijpen of/en er anders mee om te gaan. Tevens kan het zo zijn dat door de opstelling de oorzaak van het probleem  zichtbaar wordt doordat we in een opstelling ook de herkomst van het dier kunnen opstellen. De gevoelens en energie worden inzichtelijk gemaakt, iets wat in het dagelijkse leven in het systeem onzichtbaar is. Deze manier biedt dan een mogelijkheid voor het dier om onverwerkte gebeurtenissen te verwerken en brengt bij de eigenaar (meer of anders) begrip voor het gedrag waardoor een andere manier van omgang met het dier vaak wel mogelijk is.

Data workshop:

Zaterdag 9 december 2023 van 10.00 – 12.00 uur

Prijs:

€ 25,- per deelnemer

Aanmelden en aanvullende informatie:

Aanmelden voor deze workshop kan via de mail: [email protected] of telefonisch: 076-54244688. De workshop vind alleen doorgang bij minimale aanmelding van 6 deelnemers.