Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Cavia en konijn consult

Konijnen en cavia’s zijn beide populaire huisdieren, en vooral bij kinderen, maar zijn twee totaal verschillende dieren. Onder andere zijn de voeding en verzorging van beide dieren heel verschillend. De natuurgeneeskunde biedt kennis en inzichten om deze dieren zo gezond mogelijk te houden als huisdier, buiten hun natuurlijke omgeving.

Consult bij Silverlinde

Tijdens het stellen van de vragen aan de eigenaar, en het in kaart brengen van het dier en de chronologie van de klacht, wordt het dier eventueel mild fysiek onderzocht en waar nodig wordt er met de bioresonantie nog meer informatie verzameld.

Alle informatie bij elkaar levert een conclusie op en met de conclusie gaan we met elkaar – eigenaar en therapeut – kijken welke aanpak resultaat kan bieden en goed haalbaar is.

Na een eerste (intake) consult volstaat over het algemeen een eenmalig vervolg consult en kan eventuele verdere begeleiding via telefoon of email plaatsvinden.

Tarieven

Kijk hier voor de actuele consult tarieven.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vindt u het prettig nog het een en ander toegelicht te krijgen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via (076) 54 24 688 of per mail via praktijk@silverlinde.com.

 

Icoontje van SilverlindeAfspraak maken?

 

Telefoon076 54 24 688
E-mailpraktijk@silverlinde.com